1119 Budapest, Mérnök u. 39.

Tel: +36 1 203 0283

Fax: +36 1 883 3636

E-mail: info@gdf.hu

Köszöntő

Üdvözöljük!

 

Engedje meg, hogy a Gábor Dénes Főiskola nevében köszöntsem Önt, mint a 2009 februárjában a Főiskola és a Microsoft kooperációjának eredményeként megalakult Kompetencia Központ látogatóját.

 

Az oldal elsődleges célja megismertetni az érdeklődőket a GDF és a Microsoft közötti kölcsönös együttműködés céljaival. Főiskolánk a piaci résztvevők számára kompetens képzéssel rendelkező hallgatók, munkaerők képzését igyekszik biztosítani, aminek a kompetencia központ is hivatott egyfajta keretet szolgáltatni. Célunk elsősorban a nálunk tanuló hallgatók olyan területen való kiegészítő képzése, mely releváns ismereteket igyekszik nyújtani, illetve a leendő diploma megszerzését ki tudja egészíteni a piac által elvárt specializáltabb ismeretekkel is. Célterületünkön természetesen elsődlegesen a Microsoft szoftvereinek magas szintű oktatása és megismertetése áll, a Microsoft által auditált, és a piac által is elfogadott nemzetközi bizonyítvány megszerzésének lehetőségével.

 

 

A Kompetencia Központ három fő területre fókuszál:

  • A főiskola hagyományos képzésein (BSc, FSZ) belüli tananyagok magas szintű megismertetésével,
  • Fakultatívan választható tárgyak felvételének lehetőségével,
  • És Magyarországon egyedülálló speciális szakmérnöki képzéssel.

A három területen egyidejűleg szeretnénk eredményeket elérni, melyhez a Microsoft Magyarország mellett a főiskola meglévő és folyamatosan fejlődő szakembereinek megfeszített munkáját is hasznosítani igyekszünk.

A lapon az aktuális képzésekkel kapcsolatos információkat érhetik el, illetve egyéb kéréseikkel, kérdéseikkel kapcsolatosan várjuk levelüket a peck@gdf.hu email címen.

 

Remélem, hogy az itt található lehetőségek között Ön is talál magának megfelelő tanfolyamot, és személyesen is bebizonyíthatjuk, hogy Központunk a tudás átadásának terén minden tőle telhetőt megtesz az Ön releváns informatikai tudásának eredményes fejlődése érdekében.

 

A személyes találkozásban is bízva üdvözlöm:

Peck Tibor