1119 Budapest, Mérnök u. 39.

Tel: +36 1 203 0283

Fax: +36 1 883 3636

E-mail: info@gdf.hu

TESZ-Díj

A Gábor Dénes Főiskola Tehetségpontjában végzett munka elismerésére a Rektor 2014. március 30-án díjat alapít a Tehetségpont szolgálatában kiemelkedő munkát végző oktatók számára,

 

„A főiskolai tehetséggondozás szolgálatáért” Díj elnevezéssel.

 

  • A Díjat az 5 éves Gábor Dénes Tehetségpont sikeres működésének elismerésére adja ki, először 2014 szeptemberében, majd ezt követően kétévente kerül kiosztásra.
  • A díjat alkalmanként legfeljebb 3 munkatárs kaphatja, akik a megfogalmazott feltételeknek eleget tesznek, és a Rektor méltónak tartja őket a díj átvételére.
  • A díjat olyan oktatók, tanárok, külső munkatársak kaphatják, akik a Tehetségpont munkáját legalább 2 éven át kitartóan, önzetlenül segítik. A tehetségpont diákjainak tananyagon túli tanulmányait, előmenetelét, alkotó munkáját vezeti, segíti. Ötleteivel, alkotó erejével hozzájárul a Tehetségpont folyamatos működéshez és folyamatos megújuláshoz. A Főiskolát és a Tehetségpontot képviselve tart népszerűsítő előadásokat, bemutatókat. Versenyek, rendezvények szervezésében, lebonyolításában aktívan részt vesz, külső kérésre partner intézmények, tehetségpontok munkájába besegít, ápolja a kapcsolatokat.
  • A díjjal elismerő díszoklevél, a főiskola ezüst érméje és pénzjutalom jár. A jutalom összegét a Rektor határozza meg.

Kitüntetettjeink:

  • 2014. szeptember: Dr. Gambár Katalin, Berecz Antónia, Kaczur Sándor.
  • 2016. szeptember: Dr. Berke József, Kaczur Sándor, Orgoványi Gábor.