1119 Budapest, Mérnök u. 39.

Tel: +36 1 203 0283

Fax: +36 1 883 3636

E-mail: info@gdf.hu

HISZK hírei

Vajon mi történik, ha egy napra összezárunk felsőoktatási hallgatókat valós vállalati problémákkal? Te vajon hogyan küzdenél meg csapattársaiddal együtt egy előttetek álló kihívással? Képes lennél kitartani mellettük, hogy túléld a versenyt? Mindeközben még értelmes és újszerű megoldásokat is talá...

A diákok iskolaszövetkezeti munkavállalásának, és a megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-kölcsönzés keretében történő foglalkoztatásának elősegítéséről szóló 2015. évi LXXIV. törvény nyomán a tanulmányaikat szüneteltető tanulók, hallgatók is kedvező feltételek mellett v...

Kedves Hallgató!

Mondja el karrierrel kapcsolatos véleményét!

 

Ezúton szeretnénk meghívni Önt, hogy csatlakozzon Európa legnagyobb karrierrel, karriertervezéssel és oktatással kapcsolatos felméréséhez!

 

Évente mintegy 950 felsőoktatási intézmény közel 280 ezer hallgatója...

 

Tisztelt Hallgatók!

 

Eljött az idő, hogy a Hallgatói Önkormányzat új kezekbe kerüljön, így most lehetőség van jelentkezni bármelyik pozícióra június 22-től július 1-ig!

A jelentkezés részletei...

Kedves Hallgatók!

 

Megérkezett az AEGON Gyakornoki Nap hivatalos időpontja, helyszíne. Az Aegon Partner Gyakornoki Nap keretében a diákok megismerhetik a program részleteit (kezdési időpontot, tematikát, résztvevő személyeket, stb.), továbbá ezen a napon történnek a személyes elbeszélgetések, kiválasztások is.

...

Érdekel, mi a módja, hogy mindig legyen elég pénzed arra, amit meg szeretnél vásárolni és ne kelljen kölcsönkérned sosem ? 

 

Szeretnéd, ha csak a csoporttársaidnak lenne diákhitele, neked nem ? 

 

Szeretnéd tudni, hogyan lehet hatékonyan és nem megterhelő módon spórolni, pénzt gyűjteni ? 

 ...

Pályázati felhívás

 

FULBRIGHT ÖSZTÖNDÍJAK AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBA A 2016-2017-ES TANÉVRE

 

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg a 2016-2017-es tanévre szóló posztgraduális hallgatói, valamint oktatói és kutatói ösztöndíjait.

...

Kedves Hallgatónk!

 

Karriertréningre szeretnénk meghívni, melyet a PannonDiák Iskolaszövetkezet közreműködésével szervezett meg a Főiskola.

Program:

  • Gyakornoki lehetőségek,
  • Hogyan írjon jó önéletrajzot,
  • Hogyan szerepeljen jól egy interjún,
  • Milyen lehetőségei vannak a főiskola alatt, majd a diploma...

Kedves Hallgatóink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2014.09.26-án  délelőtt (10-11 óra között) tűzvédelmi gyakorlatot fogunk tartani a SZÁMALK Mérnök 1 épületében.
 
GDF HISZK