1119 Budapest, Mérnök u. 39.

Tel: +36 1 203 0283

Fax: +36 1 883 3636

E-mail: info@gdf.hu

Kedvezmények

A Gábor Dénes Főiskola az alábbi kedvezményeket nyújtja:
 
  • Alapképzési szakra felvett hallgatóink a szemeszter kezdetén térítésmentesen megkapják a hozzáférési jogot elektronikus tananyagainkhoz. Ezzel pénzt és utánjárást spórolunk meg diákjainknak, hiszen más felsőoktatási intézményekben a tankönyvek beszerzése sok időt, energiát vesz igénybe, és jelentős pénzkiadással jár.
     
  • Azoknak az új, önköltséges alapképzésre felvett hallgatóinknak, akiknek bármely családtagja is Főiskolánkon végzett, automatikusan 10 százalék kedvezményt adunk az önköltségből a teljes tanulmányi időre vonatkozóan.
     

  • A GDF-re beiratkozott hallgatóinknak alapítónk, a SZÁMALK Zrt. tanfolyamaira történő jelentkezés esetén a tanfolyami díjból egységesen 20% kedvezményt nyújt a GDF-en töltött tanulmányi idő alatt illetve a diploma átvételét követő öt éven belül. A tanfolyamokról a www.szamalk.hu honlapon talál részletes információkat. Ugyancsak 20% kedvezmény illeti meg volt GDF-es hallgatóinkat a szakirányú továbbképzések díjából a diploma átvételét követő 5 éven belül.
     
  • Normál felvételi eljárás során (jelentkezési határidő:február 15.) alapképzési, illetve felsőoktatási szakképzési szakokra felvett hallgatóink számára a felvétel évében az első szemeszter megkezdése előtt, augusztus 21. és szeptember 1. közötti időszakban intenzív angol nyelvtanfolyamot biztosítunk térítésmentesen. Kérjük, hogy azok a hallgatók, akik felvételükről értesítést kaptak, és igénybe kívánják venni ezt a lehetőséget, e-mailben küldjék el jelentkezésüket az info@gdf.hu címre legkésőbb 2016. július 31-ig. Az e-mailben beérkezett jelentkezéseket visszaigazoljuk, a visszaigazolás fogja tartalmazni a tanfolyammal kapcsolatos információkat.