1119 Budapest, Mérnök u. 39.

Tel: +36 1 203 0283

Fax: +36 1 883 3636

E-mail: info@gdf.hu

A jelentkezés módja

A jelentkezés módja

A jelentkezés kizárólag elektronikus felvételi (a továbbiakban: e-felvételi) formában történik. Az  e-felvételi a felsőoktatásba történő jelentkezés és a felsőoktatási felvételi eljárás alatti ügyintézés online változata, amelynek felületét a www.felvi.hu-n történő regisztrációt követően bárki elérheti. Amennyiben a jelentkező már regisztrált, akkor nincsen szükség újbóli regisztrációra. A jelentkezéshez szükséges dokumentumok csatolása elektronikus úton  történik.
 A jelentkezéshez mellékelni kell minden szükséges dokumentum, igazolás fénymásolatát.
 

Az e-felvételi keretében jelentkezőknek a hitelesítő adatlapot az Oktatási Hivatal postacímére kell beküldeniük.

 

További, a jelentkezéshez csatolandó dokumentumok:

  •  a középiskolai és az érettségi bizonyítvány másolata, illetve az előírt érettségi tárgyak letételéről szóló tanúsítvány,
  • a többletpontokra való jogosultságot igazoló dokumentumok másolata,
  • egyéb igazolások

 

A felvételi eljárás folyamatában a hivatalos kommunikációs csatorna az email, ezért kiemelten fontos, hogy a jelentkező folyamatosan ellenőrizze a megadott email címére érkező értesítéseket. Fontos, hogy az értesítések mindig arra az email címre érkeznek, amit a jelentkező megad.

 

A  jelentkezési lapok beérkezési határideje előreláthatólag: 2017. február 15.

(kérjük, figyelje a www.felvi.hu oldalt )

 

 A 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás ponthatárainak megállapítása várhatóan 2017. július végén lesz, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre.
 

További információ: